Connect with us

Actualitat

El veïnat de Porto Cristo que va abandonar una butaca en la via pública, és obligat a retirar-la

El veïnat de Porto Cristo que va abandonar una butaca en la via publica, és obligat a retirar-la

Les protestes dels residents de la zona, de les quals es va fer ressò defrancdigital.com aquest dissabte, ha permès que el Consistori hagi fet passos per a corregir la situació

Aquest dissabte, defrancdigital.com es va fer ressò de les protestes dels veïnats de Porto Cristo que havien denunciat que un resident havia decidit abandonar en plena via pública, i de bon matí, una butaca al costat d’uns contenidors. Els fets es van produir en un carrer situat prop de la zona del Riuet. El moment també va poder ser gravat, circumstància aquesta que ha estat determinant a l’hora de poder identificar fàcilment a l’infractor.

Aquest comportament, que infringia la normativa municipal en aquest sentit, va provocar les protestes dels afectats, que conjuntament amb la denúncia publicada per aquest mitjà, ha fet que des del Consistori de Manacor es decidís actuar amb celeritat i el veïnat en qüestió, unes hores després, hagi estat obligat a retirar la butaca de la via pública.

Els fets posen de manifest que la col·laboració ciutadana és fonamental a l’hora d’aconseguir que les normes es compleixin i també es respectin. Pel bé de tots.

Són tendència