Connect with us

Comunitat

13 migrants són detinguts després d’arribar en pastera a la costa de Ses Salines

Hores abans havia estat localitzada una altra embarcació, en aigües de Formentera, amb 14 persones a bord

La Guàrdia Civil ha localitzat a aquesta passada matinada dues pasteres, una a Formentera i una altra a Mallorca, i ha procedit a la detenció de 27 migrants, segons ha informat la delegació del govern espanyol a les Illes.

La primera embarcació va ser trobada minuts després de les 2.00 de la matinada a la platja des Cupina, a Formentera, on la Guàrdia Civil ha detingut a 14 migrants.

Hores després s’ha trobat una segona barca a la platja d’es Caragol, a Ses Salines, on s’han arrestat a altres 13 migrants, que han estat traslladats al lloc de la Guàrdia Civil de Santanyí mentre que la barca ha estat remolcada a la Colònia de Sant Jordi.

La Guàrdia Civil ha activat un dispositiu de cerca per terra, mar i aire tant a Ses Salines com a Formentera per si hi hagués més migrants. També ha mobilitzat a Creu Roja per a l’atenció dels detinguts.

Els arrestats seran posats a càrrec de Policia Nacional perquè tramiti els expedients de devolució i també se’ls practicarà proves de PCR per a detectar possibles casos de coronavirus.

Amb aquestes dues pasteres, ja són 20 les embarcacions localitzades a Balears enguany.

Foto: Arxiu.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència