Connect with us

Actualitat

Els mobles vells, el dia que toca! (no quan a un li surt dels nassos)

Els mobles vells, el dia que toca! (no el dia que a un li surt dels nassos)

Escena captada aquest dissabte a Porto Cristo, prop del Riuet

El grau d’implicació i col·laboració ciutadana és fonamental si volen que els serveis municipals, en general, funcionin degudament i s’obtenguin els resultats esperats. Tots els ciutadans, siguin residents, comerciants o turistes, han de posar-hi de la seva part si volem gaudir d’uns municipis, nuclis urbans o ciutats més agradables per viure i conviure.

Per desgràcia, en el cas concret del municipi de Manacor, a les xarxes socials es publiquen diàriament imatges de fets puntuals per part d’alguns ciutadans amb zero esperit de col·laboració. El darrer episodi s’ha pogut veure, i també enregistrar, aquest mateix dissabte al matí a Porto Cristo, en un carrer pròxim a la zona del Riuet. Un veïnat de la zona, com es pot veure en les imatges que ens han fet arribar, ha decidit prescindir d’un dels mobles de la casa, traient-lo al carrer, amb l’ajuda d’un carretó, i abandonar-lo a plena llum del dia al costat d’uns contenidors. Un fet lamentable i mereixedor de ser denunciat perquè la pròxima vegada que decideixi desprendre d’un moble que ja no li serveix faci ús dels serveis establerts a tal efecte.

Recordam, en el cas de Manacor, que si heu de treure mobles o trastos vells i no els podeu dur a la deixalleria, heu de telefonar al 900 107 398. Una vegada hagueu fet la telefonada vos indicaran els passos a seguir i el dia i hora per deixar els mobles al carrer.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència