Connect with us
Tres homes són detinguts després d'una baralla amb ganivets a Cala Millor Tres homes són detinguts després d'una baralla amb ganivets a Cala Millor

Societat

Tres homes són detinguts després d’una baralla amb ganivets a Cala Millor

Un d’ells va resultar ferit i va haver de ser traslladat a l’hospital de Manacor

Els fets en qüestió es remunten al passat dia 19 de juliol. Tres homes van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte de lesions greus com a conseqüència d’una baralla en el nucli de Cala Millor. El succés va tenir lloc al carrer Molins.

La baralla es va originar com a conseqüència d’una discussió entre un ciutadà dominicà i un altre equatorià en què tots dos van esgrimir ganivets, un d’ells de grans dimensions, moment en què va intervenir el familiar d’un d’ells amb un tamboret. Els cops ocasionats amb el tamboret van produir una fractura al braç del ferit, mentre l’altre li clavava dues punyalades, fugint del lloc tots els implicats.

Moments després una patrulla de la Guàrdia Civil va aconseguir localitzar el ferit sagnant en un carrer proper, per la qual cosa es va requerir la presència d’una ambulància que el va traslladar a l’hospital de Manacor on va ser intervingut, encara que la seva vida no corria risc ja que els talls no van afectar a zones vitals del cos.

Dos dels implicats van poder ser detinguts el dia després dels fets. També es va procedir a la confiscació d’un ganivet de grans dimensions que va ser utilitzat en la baralla.

Són tendència