Connect with us

Actualitat

Actes vandàlics i pintades antiturístiques en diferents punts de Santanyí

Actes vandàlics i pintades antiturístiques en diferents punts de Santanyí

L’Ajuntament ha condemnat enèrgicament aquestes accions que “no corresponen a una societat civilitzada”

Nova onada de pintades antiturístiques a Mallorca. Més concretament al municipi de Santanyí. Diferents punts d’aquest indret del Migjorn han aparegut aquest divendres amb missatges referits a l’actual crisi sanitària i econòmica, responsabilitzant de l’actual situació al capitalisme i al sector turístic en particular.

Parets urbanes, immobles de titularitat pública i privada han estat utilitzats per retolar missatges de protesta en contra del turisme. El Consistori de Santanyí, aquest mateix divendres, ha aprofitat les xarxes socials per condemnar enèrgicament aquest tipus d’accions que “no corresponen a una societat civilitzada”, segons la nota municipal, qui afegeix que “hi ha moltes maneres de defensar opinions però no fa falta fer malbé béns públics ni la propietat privada”.

Des de l’Ajuntament també s’ha informat que la Policia Local de Santanyí està investigant per trobar els responsables. Les pintades en qüestió fan esment a Arran Mallorca.
Aquest mateix col·lectiu, l’any passat ja va protagonitzar algunes accions de protesta contra la massificació turística a l’illa, atacant amb pintades vandàliques els cotxes de lloguer.

Les pintades ja han estat esborrades per part dels operaris de la Brigada Municipal.

Actes vandàlics i pintades antiturístiques en diferents punts de Santanyí.

Són tendència