Connect with us

Actualitat

Desmantellats dos punts de venda de droga, principalment a menors, a S’Illot

Desmantellats dos punts de venda de droga, principalment a menors, a S'Illot

Tres persones han estat detingudes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública

Agents de la Policia Nacional van detenir dimecres passat a tres persones de 53, 24 i 20 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Entre els detinguts es troben un pare i el seu fill.

Es van dur a terme dos registres de forma simultània en el nucli costaner de S’Illot, en el terme municipal de Manacor, concloent amb la desactivació de dos punts dedicats a la venda de substàncies estupefaents, principalment a menors d’edat, segons destaca la nota del cos policial.

Les investigacions van començar durant l’estat d’alarma, el passat mes de març, quan un gran nombre de veïnats de la zona denunciaren que en un domicili del nucli costaner acudien menors d’edat amb la finalitat de comprar marihuana.

Les tasques d’investigació policial iniciades arran de les denuncies, van permetre localitzar també un segon domicili, en el qual els seus ocupants també duien a terme aquesta activitat.

En els registres practicats es van intervenir dues bàscules de precisió, tres bosses amb uns 350 grams de cabdells de marihuana preparats per a la seva venda, així com doblers en efectiu, una pistola i un rifle d’aire comprimit, juntament amb multitud de munició.

Desmantellats dos punts de venda de droga, principalment a menors, a S’Illot

Són tendència