Connect with us

Actualitat

Un veïnat de Portocolom pateix un robatori pocs dies després d’haver comprat la casa

Un veïnat de Portocolom pateix un robatori pocs dies després d'haver comprat la casa

El succés es va produir la matinada de dimarts passat en un habitatge situat a la zona coneguda com a banys de na Cleo i el muntant robat puja a uns 20.000 euros

Els robatoris a les propietats privades s’estan convertint en una constant des d’un temps a aquest part. Són nombrosos els casos que es denuncien gairebé diàriament. L’últim cas conegut va tenir lloc aquesta mateixa setmana a Portocolom, i va ser durant la matinada de dilluns a dimarts, a un habitatge adquirit recentment en primera línia de la zona coneguda com a banys de na Cleo, en aquest nucli costaner.

Entre el material robat pels delinqüents, destaquen fins a 3 bicicletes elèctriques, 2 bicicletes de carreres professional, 2 TV de pantalla plana, a més de diversos aparells electrònics i musicals de considerable valor. El muntant del robatori puja a uns 22.000 euros. El cas ha estat denunciat a la Guàrdia Civil.

Els afectats demanen la col·laboració ciutadana amb el propòsit de poder aportar alguna dada que permeti recuperar tot el material robat i detenir els autors dels fets. Les sospites se centren en una furgoneta que rondava per la zona la nit dels fets.

A la fotografia que acompanya la notícia, es poden veure les bicicletes que van ser robades, entre molts altres articles de valor.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència