Connect with us

Actualitat

Mor la dona de 70 anys que va resultar ferida en l’accident de la carretera Manacor-Porto Cristo

La víctima, juntament amb un menor de 10 anys, van ser hospitalitzats d’urgència a l’Hospital de Son Espases

La dona de 70 anys que va resultar ferida aquest dilluns en l’accident de trànsit que va tenir lloc a la carretera Manacor-Porto Cristo ha mort aquesta nit passada a l’Hospital Son Espases.

L’accident va tenir lloc aquest dilluns capvespre, en la carretera entre Manacor i Porto Cristo. Sis persones van resultar ferides, amb dos vehicles implicats.

Com a conseqüència del xoc frontal dels dos cotxes, van resultar ferits de manera important un nin de 10 anys que hauria sortit disparat d’un dels vehicle i sofria politraumatismes, així com una dona de 70 anys, que no ha pogut superar les greus conseqüències sofertes. Tots dos van ser traslladats d’urgència a l’Hospital de Son Espases.

En l’accident també van ferides amb policontusions dues al.lotes joves de 15 i 17 anys, traslladades a l’Hospital de Manacor, un home de 65 anys traslladat a l’Hospital de Llevant amb contusions vàries i un altre home de 37 anys amb un trauma de tòrax que va ingressar en el centre hospitalari de Manacor.

L’accident hauria tingut lloc després que un conductor que circulava per la citada via, per causes que es desconeixen, hauria perdut el control del seu cotxe, envaint el carril contrari i provocant una col·lisió frontal.

Són tendència