Connect with us

Societat

Regne Unit manté el consell de no viatjar a Balears

Santanyí també decideix repensar els seus pressupostos municipals del 2020

Hores després que l’ambaixador de Regne Unit a l’estat espanyol, Hugh Elliot, assegurés que la quarantena de catorze dies excloïa als dos arxipèlags

El Ministeri d’Afers exteriors de Regne Unit està estenent el seu consell contra tots els viatges no essencials a Espanya, incloses les Illes Balears i Canàries a partir del 27 de juliol “segons l’avaluació actual dels riscos de la Covid-19 al país”, ha declarat aquest dilluns. Aquest passat cap de setmana, Gran Bretanya va anunciar una quarantena de catorze dies per als viatgers d’Espanya en plena temporada d’estiu.

El comunicat ha estat publicat hores després que l’ambaixador de Regne Unit a l’estat espanyol, Hugh Elliot, assegurés que “ara com ara” la quarantena de catorze dies decretades per les autoritats  britàniques afectava a tot el territori nacional, excloent així corredors o excepcions amb les illes.

La decisió de Regne Unit d’imposar un aïllament de dues setmanes als ciutadans que arribin d’Espanya podria costar al sector turístic espanyol fins a 8.700 milions d’euros, en cas que aquesta mesura sigui replicada en la resta dels principals països exportadors de turistes cap a l’estat.

Són tendència