Connect with us

Actualitat

Un nin de 10 anys i una dona de 70, ferits de gravetat en un accident a la carretera Manacor-Porto Cristo

Sis persones resulten ferides en un accident de trànsit en la carretera Manacor-Porto Cristo

El succés ha ocorregut devers les 18.00 hores del capvespre

Sis persones han resultat ferides, entre elles un nin menor d’edat, en col·lisionar dos vehicles en via que uneix Manacor amb Porto Cristo. El menor, ha estat trasllat d’urgència per una ambulància UVI mòbil a l’Hospital de Son Espases, a Palma.

L’accident ha tingut lloc entorn de les 18 hores del capvespre. Pel que sembla, l’accident hauria tingut lloc després que un conductor que circulava per la citada via, per causes que es desconeixen, hauria perdut el control del seu cotxe, envaint el carril contrari i provocant una col·lisió frontal contra un altre turisme. El succés està sent investigat.

L’accident ha interromput durant hores el trànsit de vehicles per la via entre Manacor i Porto Cristo. Els vehicles en un sentit o un altre han estat desviats per la carretera de Cales de Mallorca.

Sis persones ferides, en un accident amb dos vehicles implicats

A mesures que passen les hores anam coneixent més conseqüències sobre l’accident que ha ocorregut aquest dilluns, sobre les 18.00 hores del capvespre, en la carretera entre Manacor i Porto Cristo . Sis persones haurien resultat ferides, en l’accident on s’haurien vist implicats dos vehicles.

Els dos ferits amb el pronòstic més greu són un nin de 10 anys que hauria sortit disparat d’un dels vehicle i té politraumatismes, així com una dona de 70 anys i el seu estat també sembla ser greu. Tots dos han estat traslladats a l’Hospital de Son Espases.

En l’accident han resultat així mateix ferides amb policontusions dues al.lotes joves de 15 i 17 anys, traslladades a l’Hospital de Manacor, un home de 65 anys traslladat a l’Hospital de Llevant amb contusions vàries i un altre home de 37 anys amb un trauma de tòrax que ha ingressat en el centre hospitalari de Manacor.

Una dona de 45 anys ha hagut de ser assistida després de sofrir una crisi d’ansietat.

Són tendència