Connect with us

Actualitat

Santanyí i Govern signen un acord per a ajudar als autònoms del municipi

Santanyí i Govern signen un acord per a ajudar als autònoms del municipi

Suposarà una despesa de 10.000 euros que se sumen als 150.000 que el consistori ja ha destinat per aquest concepte

La crisi sanitària està provocant molt de problemes en tots els àmbits socials i econòmics. L’aturada de bona part de l’economia de la majoria de models de negoci, és un bon exemple. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Santanyí ha signat un conveni amb la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern per tal d’intentar donar un cop de mà als professionals autonoms del municipi. L’objectiu d’aquest acord, signat aquest divendres, és dur a terme la posada en comú dels recursos econòmics necessaris per a reiniciar o continuar l’activitat per compte propi. De la mateixa manera, també es pretén consolidar diferents projectes d’autoocupació de professionals i autònoms afectats directament per la COVID-19. En total, Santanyí, aportarà 10.000 euros que es destinaran íntegrament als negocis del terme.

El regidor de Comerç, Fires i Mercats de l’Ajuntament de Santanyí, Antoni Matas, serà el representant del consistori en la Comissió de Seguiment del conveni.

La signatura del conveni s’ha realitzat a l’Ajuntament de Santanyí, i l’han rubricat la batlessa del municipi, Maria Pons, i la Directora General de Promoció Econòmica, Emprenedoria, Economia Social i Circular, Vanessa Rosselló. Maria Pons també s’ha mostrat molt contenta i agraïda, “és el moment de remar tots junts en la mateixa direcció. Des de l’Ajuntament ja vàrem posar en marxa la subvenció per al material de seguretat i salut als comerços, i tota iniciativa que ens ajudi a mantenir l’activitat econòmica comptarà amb el nostre suport. Estam convençuts que la col·laboració institucional serà la clau per aconseguir una millor recuperació de la nostra societat a tots els àmbits”, ha declarat.

Són tendència