Connect with us

Esports

L’IEHM preveu pujar un 12% la taxa als usuaris de les quadres de l’hipòdrom de Manacor

L'IEHM preveu pujar un 12% la taxa als usuaris de les quadres de l'hipòdrom de Manacor

La mesura també es fa extensiva a les instal·lacions de Son Pardo i ha provocat les protestes d’alguns grups de l’oposició en el Consell de Mallorca

L’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM) té previst aprovar el pròxim dilluns una pujada del 12% sobre les taxes que paguen els usuaris de les quadres de l’hipòdrom de Manacor. L’increment també s’aplicarà en el cas de les instal·lacions de l’hipòdrom de Son Pardo. L’ens encarregat de gestionar les instal·lacions del trot a Mallorca justifica la proposta en el fet que la taxa fa 12 anys que no ha estat actualitzada.

Aquesta mesura ha generat ja les primeres protestes per part d’alguns dels grups amb representació política en el Consell de Mallorca. Aquest és el cas de Ciudadanos.
La consellera, Margalida Roig, creu que la proposta “ara mateix, és inoportuna” donades les circumstàncies actuals provocades per la crisi sanitària. Roig ha avançat que aquesta proposta, no rebrà “en cap cas” el suport del seu partit. També ha considerat que si l’IEHM no es retracta davant l’augment d’aquesta taxa, el trot de Mallorca estrenarà la temporada que ve “amb un revés propinat pels qui, en teoria, han de vetllar per la seva continuïtat”.

Són tendència