Connect with us

Comunitat

Registres policials en les oficines de Ports de Balears a Palma, Maó i Eivissa

Registres policials en les oficines de Ports de Balears a Palma, Maó i Eivissa

El president de l’Autoritat Portuària, Joan Gual de Torrella, i altres dos directius, romanen des del dijous a la nit en dependències de la Comandància de la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil està realitzant aquest divendres registres en les oficines de l’Autoritat Portuària de Balears (APB) a Palma, Maó i Eivissa, en el marc d’una recerca de la Fiscalia Antocorrupció.

A més, el president de l’Autoritat Portuària de Balears, Joan Gual de Torrella, i altres dos directius, romanen des del dijous a la nit en dependències de la Comandància de la Guàrdia Civil de Palma, segons han informat fonts de l’entitat.

Agents de Policia Judicial han acudit a les oficines de les tres seus de l’APB a les illes. En el cas de Palma, el registre va començar ahir a la nit i a Maó s’han personat en les oficines a primera hora del matí. Els treballadors han sortit de les dependències per a procedir al seu registre.

L’operació continua oberta i no es descarten més registres fins a finalitzar les diligències.

El cas que està sent investigat estaria relacionat, entre altres assumptes, amb una adjudicació d’uns amarraments a Menorca i unes licitacions de contractes públics, que van ser denunciats.

Són tendència