Connect with us

Comunitat

La premsa sensacionalista britànica: ‘Terror a Mallorca’

‘The Sun’ i ‘Daily Mirror’ han dedicat aquest dilluns les portades a una tintorera que aquest cap de setmana s’ha acostat a les platges de Palma i de Calvià

“Turistes britànics aterrits per un tauró”, “L’aigua a Mallorca fa més por del compte”, “Terror durant les vacances dels britànics”, “Un tauró de més de dos metres”… Part de la premsa sensacionalista britànica ha dedicat aquest dilluns les portades a la tintorera que aquest cap de setmana s’ha acostat a les platges de Palma i de Calvià.

L’animal, una femella de dos metres de llargada, ha estat sacrificat aquest diumenge després que especialistes en fauna marina comprovessin que tenia ferides molt greus a la boca que eren incurables. Les lesions, causades per un ham, li provocaven problemes per alimentar-se, fet que la va desorientar. Per això la tintorera es va acostar tant a la costa.

Davant del risc que l’animal pogués causar algun dany, els socorristes van demanar a banyistes d’algunes platges de Palma i Calvià que sortissin de l’aigua. L’animal no va manifestar cap intenció d’atacar ningú.

Són tendència