Connect with us

Actualitat

La periodista Mercè Pinya, serà la nova cap de premsa de Manacor

La periodista Mercè Pinya, serà la nova cap de premsa de Manacor

El menorquí, Albert Pons, que ha exercit les funcions des de principis de legislatura, cessarà aquest divendres del càrrec

Relleu al capdavant del departament de comunicació de l’Ajuntament de Manacor. El fins ara responsable de premsa, el menorquí Albert Pons, que ha vingut exercint aquestes funcions des de principis de la present legislatura, cessarà aquest divendres al capdavant d’aquest departament. El mateix professional i els responsables de l’actual equip de govern han acordat aquesta setmana, de mutu acord, posar punt final a la seva vinculació laboral.

Pendent que el relleu es faci oficial, ja podem avançar que la periodista, Mercè Pinya, des d’un temps allunyada de les redaccions dels mitjans escrits, serà l’encarregada d’assumir les funcions institucionals.

Mercè Pinya, nascuda a Manacor, va iniciar la seva trajectòria en els mitjans com a redactora de la revista setmanal del municipi, Cent x Cent. També ha exercit les seves funcions professionals en mitjans radiofònics i televisius (TV Mallorca i IB3). També va formar part de la plantilla de redactors que va emprendre l’edició impresa de l’Ara Balears. La seva última experiència professional, va ser com a redactora de Diario de Mallorca, com a responsable de la informació relativa al sector turístic de Balears.

Foto: autoviacatodica.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència