Connect with us

Vist a les xarxes

Una família alemanya en quarantena, després de passar uns dies de vacances a Mallorca

Una família alemanya en quarantena, després de passar uns dies de vacances a Mallorca

Diario de Mallorca es fa ressò de la notícia avançada aquest dijous pel periòdic germànic ‘Bild’

Tota la família està en quarantena. Estem parlant d’una família alemanya, integrada per quatre persones, que haurien donat positiu per coronavirus quan decidiren tornar al seu país, després d’haver passat uns dies de vacances a Mallorca, segons ha publicat l’edició digital del periòdic Bild. Les autoritats germàniques estan rastrejant en quin lloc es va produir aquest contagi, ja que encara no s’ha confirmat que es produís a Mallorca, segons Diario de Mallorca.

Pel que sembla, els turistes que resideixen a Cottbus, una localitat alemanya on no s’havien detectat casos d’infecció en els últims tres mesos, van tornar el diumenge al seu domicili. Des de Mallorca, van volar fins a Nuremberg i posteriorment es van traslladar amb cotxe fins a Cottbus.

Al seu retorn, l’empresa on treballa un membre de la família va ordenar la realització d’un test rutinari. El resultat va ser positiu. A partir d’aquest moment es va aplicar el protocol sanitari. Bild es fa ressò de la notícia en la portada de la seva edició digital.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència