Connect with us

Esports

21 anys després, el Volei Manacor torna a la Primera estatal amb un equip femení

21 anys després, el Volei Manacor torna a la Primera estatal amb un equip femení

La RFEV ha confirmat aquest dimarts l’ascens de l’equip que dirigeix, Xavier Isern

L’equip sénior femení del Club Volei Manacor- Cafè Es Pop militarà la pròxima temporada a la Lliga de Primera estatal. La RFEV ha confirmat aquest dimarts l’ascens de l’equip. Es culmina així l’aspiració d’ascens del conjunt dirigit per Xavier Isern, invicte al llarg de tota aquesta temporada a Ia Lliga autonòmica.

Les jugadores del Club Volei Manacor havien guanyat tots els partits de la temporada i ara estaven pendents de què la RFEV confirmàs la seva plaça a Primera categoria del voleibol femení. Després de 21 anys, el Volei Manacor torna a la Lliga estatal amb un equip femení.

El conjunt manacorí disputarà el campionat amb un grup d’equips de Catalunya, València i Aragó. També hi figuren equips de les Illes Canàries. El club que presideix Andreu Mesquida té ara el repte de formar l’equip amb la incorporació de més jugadores per acabar de configurar un conjunt competitiu de cara a la temporada que ve.

Petra, Cata, Nena, Olivia, Laura, Anaïs, Luna, Antònia M., Maria Amer, Francina, Torretes, Tonina, Laura Galmés, Marian i Marina, ja han fet història en el club, ressaltava el club en un comunicat.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com