El gran violinista Vasko Vassilev repetirà actuació al Castell de Bellver
Connect with us

agenda

El gran violinista Vasko Vassilev repetirà actuació al Castell de Bellver

El gran violinista Vasko Vassilev repetirà actuació al Castell de Bellver

Sota el títol Pasión flamenca, el dia 5 d’agost, en un espectacle que també comptarà amb les aportacions musicals de Carlos Llave (guitarra), Juan Heredia (percussió) i Víctor Vallejo (piano i trompeta)

Un any més, el Castell de Bellver de Palma serà el marc per un gran espectacle musical preparat pel conegut violinista nascut a Sofia (Bulgària), Vasko Vassilev. I és que el solista ha preparat juntament amb estrelles del flamenc com el guitarrista Carlos Llave, Juan Heredia, percussionista de «Chambao», i Víctor Vallejo al piano i a la trompeta, una vetllada musical inoblidable. La cita serà el dia 5 d’agost, a les 20.00 hores i també a les 22.00 hores, hi haurà dues funcions. Sota el títol de Pasión Flamenca s’assegura un vespre fantàstic amb obres de Sarasate, Paco de Lucía, Piazolla, SainSaëns i Bizet.

L’Associació d’Amics de la Música de les Illes Balears (AULOS) és la que està al darrere de l’organització de l’espectacle, i també el mateix Vassilev, que és un enamorat de l’illa. Aquest enllaç del búlgar i Mallorca es va acabar de forjar al Festival Internacional de Música de Santanyí, quan, ara fa dos anys, el violinista va ser el protagonista del concert de Cala Figuera al municipi de Santanyí i va batre rècord d’assistència amb més de 2.000 persones.

Les entrades per Pasión Flamenca es poden adquirir a través de ticketib.com. Atesa l’actual situació sanitària, l’organització del concert ha pres les mesures excepcionals de prevenció d’acord amb la normativa estatal, regulada al Reial Decret llei 21/2020 de 9 de juny, a l’Acord del Consell de Govern de les Illes Balears de 19 de juny del 2020, i de les recomanacions de la Guia impulsada per l’INAEM (Instituto Nacional de las Artes Escénicas y la Música) del Ministeri de Cultura, realitzada amb la col·laboració d’AEOS (Asociación Española de Orquestas Sinfónicas), FESTCLÁSICA (AsociaciónEspañola de Festivales de Música Clásica), o la Red de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales de Titularidad Pública, entre altres institucions culturals. Així, hi haurà dues funcions: la primera a les 20.00 h i la segona a les 22.00 h. L’espectacle compta amb el suport de Mallorca Eritage i de l’Ajuntament de Palma.

Ara fa dos anys, el violinista va ser el protagonista del concert de Cala Figuera al municipi de Santanyí i va batre rècord d’assistència amb més de 2.000 persones

VASKO VASSILEV Va néixer a Sofia i va començar classes de violí amb cinc anys. Va ser enviat pel Govern de Bulgària al Conservatori de Moscou per continuar la seva formació, que va ampliar a la Guildhall School of Music i al Royal College of Music de Londres. Va guanyar importants concursos internacionals de violí com el Jacques Thibaud a París i el Concurs Paganini a Gènova (Itàlia). És el concertino de la Royal Opera House de Londres des dels 23 anys i també ha estat convidat sovint com a concertí de l’Orquestra Simfònica de Londres, Philharmonia i Orquestra Filharmònica de Londres, entre d’altres. Ha actuat a més de 20 països i ha treballat amb molts músics d’altres disciplines i estils, inclosos Plácido Domingo, Sting, Ronnie Wood i Erasure. És el fundador del grup instrumental Laureate i té una àmplia discografia.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com