Connect with us

Actualitat

El Consell de Govern dóna llum verda a la licitació de les obres de reforma de l’IES de Porto Cristo

El CEIP Ses Comes de Porto Cristo comptarà amb 4 noves aules i un nou espai cobert

Les obres suposaran una inversió de 715 mil euros

El Consell de Govern, celebrat aquest divendres, ha autoritzat la despesa per a la licitació de les obres d’ampliació s’han de dur a terme a l’IES de Porto Cristo. D’acord amb el projecte de reforma previst, l’import del contracte d’obres que s’ha de licitar és de 715.688,15 euros.

El projecte preveu necessitat d’ampliació de l’actual IES Porto Cristo amb 6 aules addicionals: 4 de 48,83 m² i 2 de 29,80 m² útils. Aquesta ampliació es duu a terme als blocs D i E de l’edifici actual, ocupant l’espai de les terrasses existents a la planta primera d’ambdós blocs. Els blocs D i E són de planta baixa més una planta pis i les plantes pis d’ambdós blocs estan ocupades parcialment i deixen una part lliure de sostre, unes terrasses, segons el projecte redactat per l’IBISEC.

Algunes de les millores que incorporaran les noves instal·lacions en relació amb les ja existents són que les aules de 48,83 m² se separen amb un envà mòbil de manera que es poden unificar com a un sol espai gran o dividir-se en dues aules independents; els tancaments entre aules té aïllament acústic; la construcció té un tractament tèrmic més eficient, i les 6 aules disposen de lluminàries LED a fi d’assegurar una il·luminació uniforme i eficient.

Són tendència