Connect with us

Actualitat

Capdepera reprèn les obres del passeig marítim de Cala Rajada

Capdepera reprèn les obres del passeig marítim de Cala Rajada

Costes ha dictaminat que les obres no contemplen delicte urbanístic, tal com havia denunciat el GOB fa unes setmanes

L’Ajuntament de Capdepera ha decidit reprendre les obres de reparació del passeig marítim de Cala Rajada després que la Demarcació de Costes decidís aturar-les per estudiar la denúncia feta pel GOB relativa al fet que les obres podien representar un delicte mediambiental.

La Demarcació de Costes autoritza continuar amb el projecte i paral·lelament continua la discussió entre els serveis tècnics municipals i els de Costes amb relació a l’autorització de dos punts on s’ha fet l’obra i per aquest motiu s’ha iniciat un procés de proposta de sanció al qual l’Ajuntament hi presentarà al·legacions.

En aquest sentit, el batle Rafel Fernández, ha manifestat que “l’Ajuntament i jo mateix hem estat molt preocupats perquè l’acusació del GOB sobre un possible delicte mediambiental que implicava responsabilitats penals, però el zelador de Costes ha comprovat in situ l’estat de les obres i ha demostrat que no hi ha delicte mediambiental. Per tant ha quedat evident la poca fonamentació de la denúncia del GOB“, ha declarat el batle.

Això sí, l’actuació municipal podria comportar algun tipus de sanció administrativa ja que presenta algunes irregularitats, segons els tècnics de Costes

Es reiniciaran les obres des de la plaça de Son Moll cap a na Ferradura i se cercarà l’obertura total del passeig per minimitzar els danys col·laterals i es prioritzarà la zona de bars i restaurants per damunt de la zona de na Ferradura, per afavorir la reactivació del teixit comercial de la zona.

Són tendència