Connect with us

Vist a les xarxes

El Govern justifica sobre “denúncies ciutadanes” el tancament de carrers turístics a Mallorca

Entre els quals hi figura l’Ajuntament de Llucmajor, que no s’ha vist afectat per cap decisió del decret

Les xarxes dubten sobre la feblesa jurídica del Govern per decretar el tancament de només tres carrers turístics de Mallorca. Alguns usuaris de les xarxes es demanen per què aquests tres carrers sí i el local de la cantonada no?. Altres es posen en lloc d’algun dels empresaris afectats per la mesura, i diuen “el primer que faria seria denunciar el Govern per discriminació i demanar una indemnització ben grossa”. També es comenta que la resolució no justifica per què aquesta mesura és la més adient i proporcionada. Fan referència al fet que l’antecedent parla de “denúncies ciutadanes” que han rebut tres ajuntaments, (Palma, Llucmajor i Calvià). Respecte al de Llucmajor, cap indret d’aquest municipi s’ha vist afectat pel decret.

El Govern justifica el tancament de tres carrers turístic de Mallorca sobre "denúncies ciutadanes" que haurien rebut tres ajuntaments

El Govern justifica el tancament de tres carrers turístic de Mallorca sobre “denúncies ciutadanes” que haurien rebut tres ajuntaments

I a partir d’aquí és quan sorgeixen les preguntes: Aquests ajuntaments hi han enviat abans la policia local?. En els darrers dies, hi ha hagut un augment de denúncies contra els locals d’oci, comerç o restauració afectats o contra la seva clientela?. Han posat cap multa?. N’han fet cap informe dient que la situació és incontrolable, que estan desbordats i que és necessari el tancament massiu d’aquests locals? Si res d’això existeix, la resolució no ho fa constar. Alguns usuaris consideren que si una resolució que restringeix drets constitucionals es dicta sense cap informe tècnic que l’avali, fa olor de precipitació i improvisació.

Altres usuaris es demanen, per què no clausuren els bars del passeig marítim de Palma o els d’Alcúdia on també hi ha aglomeracions?.

Alguns usuaris de les xarxes es demanen per què aquests tres carrers sí i el local de la cantonada no?

Són tendència