Connect with us

Actualitat

Cotxes abandonats; un problema per les vies públiques

L’augment considerable de cotxes abandonats a la via pública es fa notori a molts municipis

Veure un cotxe abandonat pel carrer s’ha convertit en habitual en molts de municipis de les Illes. Manacor no n’és una excepció. Així, es poden veure en diferents zones del municipi i també als nuclis costaners com Porto Cristo cotxes aparcats a la via pública durant dies que s’allarguen a mesos sense que ningú els mogui ni els canviï de lloc.

Aquest problema no només persisteix sinó que va en aug ment al llarg dels anys. L’Ajuntament és qui s’ha de fer càrrec d’eliminar el vehicle abandonat i per tant, pagar les despeses que això implica, però aquest no és el principal inconvenient.

El problema és que aquests cotxes es desgasten i donen als carrers una imatge de degradació. Normalment, els vehicles abandonats s’oxiden, els pneumàtics es gasten, acumulen brutor, … I tot i que hauria de ser la Policia Local qui deixi una nota als cotxes per tal que els propietaris el retirin en menys de 40 dies; hi ha molts casos o que bé aquesta notificació no arriba o què els propietaris l’ignoren.

És el cas concret d’un cotxe abandonat en el carrer de les Comares de Manacor. El cotxe va aparèixer primer abandonat i al cap d’un temps cremat. Fa més d’un mes que està al carrer sense que ningú hagi fet res al respecte i provocant la indignació dels veïnats que es queixen de la deixadesa que suposa tenir aquest cotxe en aquestes situacions.

Aquest cas i el creixement de casos similars hauria de fer plantejar a les administracions competents possibles solucions per erradicar un problema que, sense dubte, desmillora la imatge del municipi afectat.

 

 

Són tendència