Connect with us

Actualitat

Manacor suma 60.000 euros en sancions a l’empresa adjudicatària de la neteja viària

Sebastià Llodrà, regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Manacor.

Per incomplir les condicions del servei, segons el delegat de Medi Ambient, Sebastià Llodrà

Els grups de l’oposició, en particular el PP, van denunciar en l’últim ple celebrat per l’Ajuntamentde Manacor, les deficiències en matèria de neteja que presenta el municipi en el seu conjunt. La denúncia de la portaveu del PP, Maria Antònia Sansó, es va fer extensiva també a la situació que presenten la major part de les platges de la zona costanera, que al seu judici, “són un drama”.

El delegat de Medi Ambient, Sebastià Llodrà, va reconèixer que tot “sempre és millorable”, si bé va fer una valoració “positiva” en termes generals sobre la qualitat del servei que s’està prestant ara mateix. Llodrà es va referir al tema de la neteja urbana com un “assumpte d’estat”, i va posar l’accent principalment a l’estreta vigilància que l’actual equip de govern municipal exerceix sobre la pròpia empresa a diferència de la passada legislatura.  Va dir com a exemple que, en tot just un any de gestió, l’actual departament de Medi Ambient de l’Ajuntament ha imposat sancions a l’adjudicatària per un import que sumen 60.000 euros “per diversos incompliments per part de l’empresa”. Llodrà va avançar que aquest mateix mes s’estan tramitant noves sancions per un total de 18.000 euros, per nous incompliments en matèria de servei i equipaments mòbils, al mateix temps que recordava que durant el mandat del PP, amb Pedro Rosselló al capdavant del departament, no es va imposar ni una sola sanció: “Zero euros”, va dir Llodrà, textualment.

Llodrà va avançar que aquest mateix mes s’estan tramitant noves sancions per un total de 18.000 euros, per nous incompliments en matèria de servei i equipaments mòbils

Són tendència