Connect with us

Actualitat

El 8 de març de 2021, Dia Internacional de les Dones, serà festiu en tot el municipi de Manacor

El 8 de març de 2021, dia de la dona treballadora, serà festiu a Manacor

L’últim ple municipal va determinar el calendari de les festes locals de cara a l’any que ve

L’últim ple municipal de Manacor va aprovar les festivitats locals de l’any 2020. El delegat de Participació Ciutadana, Joan Gaià, va exposar que el fet que algunes festivitats tradicionals, com són el cas de la Revetla de Sant Antoni, Sant Antoni, Nadal, i la segona festa de Nadal, caiguin en dissabte o bé en diumenge, ha donat l’oportunitat de què l’Ajuntament tingués l’oportunitat d’escollir dues festes d’àmbit local. Per aquest motiu, es va proposar declarar que el dia 8 de març de l’any que ve, sigui declarat festiu a tot el municipi, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones.

Joan Gaià Ajuntament de Manacor

“L’elecció del 8 de març, entenem que contribueix a posar en valor els drets de les persones i en aquest cas de les dones”, segons el regidor de Participació Ciutadana, Joan Gaià.

El delegat de Participació Ciutadana, Joan Gaià, va justificar la data proposada dient que “l’elecció del 8 de març, entenem que contribueix a posar en valor els drets de les persones i en aquest cas de les dones”. La proposta va ser aprovada per unanimitat de tots els grups, ha excepció del PP que es va posicionar a favor d’una altra data, en considerar que la declaració del 8 de març com a dia festiu en el municipi era més perjudicial que beneficiós a l’hora de donar visibilitat a les reivindicacions de les dones. Els 4 regidors populars van optar per l’abstenció.

El 4 de juny de 2021, coincidint amb les Fires i Festes de Primavera, i el 16 de juliol (en el casc concret de Porto Cristo que celebra les Festes del Carme), també van ser declarats festius.

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència