Connect with us

Actualitat

Manacor dóna per acabades les obres de reforma pels danys provocats pel temporal Glòria

Manacor dóna per acabades les obres de reforma pels danys provocats pel temporal del mes de gener

Les actuacions duites a terme a la ronda del Matí de s’Illot, al passeig de Cales i a les Coves Blanques de Porto Cristo han suposat una despesa de 680.000 euros

El temporal Glòria, que va tenir lloc el passat mes de gener, va provocar molts desperfectes a la costa manacorina. Aquest dilluns, uns mesos després, s’ha dut a terme la primera visita institucional a les zones afectades per tal de supervisar les obres, ja finalitzades.

L’Ajuntament treballa ara en la sol·licitud per obtenir la concessió de les zones afectades per tal que sigui l’organisme qui se n’encarregui i no Demarcació de Costes; un fet que no representa cap despesa municipal. Així mateix, l’Ajuntament ja s’encarregava del manteniment. “Això ens permetrà celeritat a l’hora d’actuar a la zona”, ha assegurat la regidora d’Urbanisme, Núria Hinojosa.

El cost total de les obres ha representat devers 680.000 euros. Concretament, repartits entre la ronda del Matí de s’Illot, el passeig de Cales de Mallorca i les Coves Blanques de Porto Cristo. A les Coves Blanques s’han reparat els murs i els serveis, a s’Illot s’ha condicionat l’estabilitat del passeig i s’ha reparat i a Cales de Mallorca s’han reparat el passeig i la xarxa de clavegueram.

Aquest dilluns, uns mesos després, s’ha dut a terme la primera visita institucional a les zones afectades per tal de supervisar les obres, ja finalitzades.

Segons el regidor de zona costanera, Sebastià Nadal, “aconseguim de nou una costa segura”. Així mateix, els dos regidors acompanyats pel batle, Miquel Oliver, han volgut agrair la tasca de l’equip tècnic i de l’empresa de reparació per la bona feina feta. Finalment Oliver ha volgut recordar que “haguéssim pogut fer el més fàcil i donar totes les culpes a Demarcació de Costes, però ens vam arromangar des del primer moment per tal de donar resposta a una necessitat immediata”.

Són tendència