Connect with us

Societat

El cas dels contenidors atiborrats als afores del nucli urbà de Manacor

El cas dels contenidors atiborrats lluny del nucli urbà de Manacor

Aquest és el lamentable aspecte que presenta diàriament aquest punt de recollida d’escombraries situat a la carretera de Felanitx

Malgrat la bona resposta que fins a aquest moment han demostrat la major part dels veïnats de Manacor a l’hora d’adaptar-se a les noves modalitats de recollida selectiva, sembla que no tots els residents demostren el mateix grau d’implicació amb les moltes mesures mediambientals promogudes recentment des de l’Ajuntament. Tal com recull la fotografia que il·lustra aquesta notícia, aquest és el lamentable aspecte que diàriament presenta aquest punt de la ciutat, que malgrat disposar de fins a 5 contenidors, no semblen ser suficients a l’hora d’atendre l’alta demanda d’usuaris que recorren a ells. Com pot veure’s, estan absolutament desbordats davant la gran quantitat de residus de tota mena que han estat dipositats.

Crida l’atenció el fet que aquests contenidors es troben allunyats de la majoria d’espais residencials de la zona. La zona més pròxima és una àrea industrial. Ens referim a l’entrada a Manacor des de la carretera de Felanitx (a l’altura de les naus antigament utilitzades per Mobles Suasi). Però si ens fixam amb la majoria del tipus de residus que s’acumulen dia rere dia, es pot deduir fàcilment que la majoria de les deixalles no corresponen a cap classe d’activitat comercial. La majoria dels desaprofitaments dipositats en el lloc, pertanyen a usos més aviat domèstics. L’aspecte que presenta és com si la ciutat fes dies que no disposa de servei de recollida de residus.

Un autèntic souvenir de brutícia i un veritable aparador de la falta de conscienciació mediambiental i urbana que demostren alguns.

Són tendència