Connect with us

Comunitat

La pressió dels hotelers al Govern podria alterar l’obligatorietat de la mascareta a Balears

La pressió dels hotelers sobre el Govern podria retardar l'obligatorietat de la mascareta a partir del dilluns

El conseller delegat de Meliá Hotels, Gabriel Escarrer, ha qüestionat aquest divendres la mesura: “S’hauria d’haver consensuat prèviament amb els empresaris i altres agents socials”

L’ús obligatori de les mascaretes en els espais públics oberts de Balears a partir del pròxim dilluns no sembla estar del tot clar a aquesta hora, segons ha avançat B3 Noticies. Les protestes del sector hoteler de Balears, a la mesura anunciada per l’Executiu que presideix Armengol, hauria provocat dubtes als responsables polítics.

Malgrat que la portaveu de l’executiu, Pilar Costa, ha declarat aquest divendres en roda de premsa que la nova normativa seria publicada el dilluns en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), moment a partir del qual entrarà en vigor, la situació podria haver variat en el transcurs d’avui capvespre. El Govern no s’ha pronunciat encara en aquest sentit, però l’aplicació de la mesura ara mateix no sembla estar del tot clara.

La previsió s’ha vist alterada després que el conseller delegat de Meliá Hotels, Gabriel Escarrer, hagués declarat en el dia d’avui que la mesura del Govern “s’hauria d’haver consensuat prèviament amb els empresaris i altres agents socials”.

Escarrer, durant l’assemblea general telemàtica celebrada pel grup hoteler i a la pregunta formulada per un accionista sobre la decisió del Govern de fer obligatori l’ús de la mascareta, ha precisat que aquesta decisió política ha “perjudicat” en la ultimes 48 hores el ritme de les reserves hoteleres de “manera important”.

Són tendència