Connect with us

Societat

El batle de Manacor substitueix la vara per la xapeta

El batle de Manacor substitueix la vara per la xapeta

El primer edil recorda al responsable de la concessionària del servei de neteja que eliminar les ‘males herbes’ de les aceres forma part de la seva labor diària

Sembla que el batle de Manacor, Miquel Oliver, està disposat a eliminar les ‘males herbes’ que des de fa anys formen part de l’entorn urbà del municipi. Almenys, aquesta és la conclusió que poden extreure per la situació que es va viure aquest dijous en les proximitats de Sa plaça de Ses Verdures. Un d’aquells veïnats que estan a l’aguait de tot allò que succeeix per aquest cèntric entorn de la ciutat, va ser testimoni d’una situació que no va passar desapercebuda per un gran nombre de vianants i placers.

Un matí prou calorós. Un grup de persones apareix per sorpresa pel lloc. Sembla que parlen i un d’ells fa indicacions amb el braç. El nostre testimoni comprova, minuts després, que les fesomies d’alguns dels presents li són conegudes. Efectivament, poc després reconeix que qui parla és el batle de Manacor, Miquel Oliver. Li acompanyen dos regidors. Es tracta de Joan Gaià i Sebastià Llodrà (o el què és el mateix, la seva mà dreta i la seva mà esquerra). Hi ha una quarta persona que no aconsegueix identificar. Al cap d’unes hores, vam poder saber què es tractava de l’actual gerent de la companyia Fomento a Balears (LUMSA), responsable de l’empresa concessionària del servei de neteja viària de Manacor. Aquest últim a penes parlava. Només escoltava, ens comenta el nostre comunicant. El batle dur una senaieta. Alguna cosa sobresurt del seu interior. Passats uns minuts, els testimonis que presenciaven la situació van sortir de dubtes. No era la vara de batle. Es tractava d’una xapeta, que el mateix Oliver va agafar poc després per a explicar-li al representant de l’empresa adjudicatària, en primera persona, com havien d’eliminar les males herbes de les aceres. El gerent de Fomento, que no donava crèdit a l’escena que estava vivint, es va limitar a escoltar, respectuosament, les indicacions del batle a peu de carrer. Ara està per veure sí ho va entendre.

Tot una escena, políticament parlant, fins ara mai vista i que el propi representant de l’empresa multinacional de serveis tampoc, mai abans, hagués imaginat. I mira que n’haurà vistes de coses aquest home!… però com aquesta cap. També alguns veïnats aprofitaren l’escena per comentar que veient com agafa la xapeta el batle, sembla que ha dedicat més temps a les figueres que al golf.

Són tendència