Connect with us

Oci i Cultura

Reobri l’oficina d’Informació Turística de Cala d’Or

Situada a la plaça Eivissa

Una mica més tard de l’habitual per la situació derivada de la crisi sanitària provocada pel coronavirus COVID-19, però ja ha obert l’Oficina d’Informació Turística de la plaça Eivissa de Cala d’Or. Aquesta oficina està situada al centre del nucli, i en temporada alta atén un bon nombre de visitants. L’equip de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Santanyí ha preparat tots els fulletons d’informació dels que disposa en format digital per complir amb les restriccions imposades per les autoritats sanitàries per evitar contagis. Així, amb codis QR impresos en plafons, els visitants podran accedir a tota la informació del municipi des d’un telèfon mòbil.

Santanyí lidera el nombre de banderes blaves a Mallorca

La bona qualitat de l’aigua de la platja, la contractació de socorristes, els serveis de banys i dutxes, seguit d’un immillorable paisatge, han estat els elements clau perquè a les platges de Santanyí onegin fins a cinc de les banderes blaves que coincideix la Comunitat Europea.

Les platges de sa Font de n’Alis, que forma part del Parc natural de Mondragó, Cala Santanyí, Cala Llombards, la platja de s’Amarador, i Cala Gran de Cala d’Or, ja tenen el seu distintiu onejant sobre l’arena. D’aquesta manera, són cinc les platges del municipi de Santanyí les que reben el reconeixement, sent l’únic municipi de l’illa de Mallorca que rep aquest nombre de distintius. A les Illes Balears, només el municipi de Santa Eulàlia del Riu, a Eivissa, també ha aconseguit cinc banderes blaves.

Bandera Blava platges de Santanyí

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, amb el regidor de Turisme i Platges de l’Ajuntament de Santanyí, Rafel Batle.

Per la seva banda, la batlessa de Santanyí, ha manifestat que: “la Bandera Blava és un segell de seguretat que confirma el bon estat de l’aigua de la mar, al mateix temps, que les platges compten amb els serveis sanitaris i les mesures de seguretat que contempla la normativa europea. Sabem que les circumstàncies són difícils per al sector, però la nostra responsabilitat com a Ajuntament de Santanyí és tenir-ho tot a punt”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència