Connect with us

Actualitat

AIPC/SyS denuncia el mal estat de les platges

AIPC/SyS denuncia el mal estat de les platges

Segons la formació política de Porto Cristo i S’Illot, en la majoria de casos falten contenidors, dutxes, hi ha brutícia i tampoc s’han instal·lat les passarel·les destinades a persones amb mobilitat reduïda

El grup municipal AIPC/SyS aprofitarà la celebració del pròxim ple municipal de l’Ajuntament, que per cert se celebrarà dilluns que ve novament de manera presencial en aquest nucli costaner, per a denunciar el mal estat de les platges. Mitjançant una pregunta presentada per escrit i dirigida al batle, Miquel Oliver, aquest grup municipal exposa que està situació ha provocat moltes queixes per part dels usuaris. En l’exposició de motius, lamenten que en algunes platges de la zona costanera no hi hagi contenidors, tampoc hi ha dutxes, existeix molta brutícia i lamenten que fins avui tampoc s’hagin instal·lat les passarel·les que faciliten l’accés a les persones amb mobilitat reduïda. Aquest últim requeriment, segons AIPC/SyS, “és absolutament necessari”. Demanen a l’equip de govern si té previst millorar el servei de neteja en aquests espais naturals.

La reobertura de la Unitat Bàsica de S’Illot als usuaris, tancada des que es va decretar l’estat d’alarma per la crisi sanitària, i el fet que la Junta Municipal de Districte no hagi estat tinguda en compte a l’hora d’elaborar el programa d’actes de les festes del Carme d’aquest mes de juliol, centren la resta de consultes presentades per aquest grup municipal.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència