Connect with us

Actualitat

El Pi demana al govern municipal pels nous episodis de males olors a Manacor

Bel Febrer i Catalina Riera, regidores del grup municipal d'El Pi a l'Ajuntament de Manacor.

Mitjançant una pregunta que serà tractada en el pròxim ple municipal

El grup municipal d’El Pi s’interessarà en la pròxima sessió plenària municipal, prevista per aquest dilluns 13 a Porto Cristo, pels nous episodis de males olors que s’han viscut aquests darrers dies a la ciutat de Manacor i en alguns altres indrets del municipi. En la mateixa pregunta, també s’interessa per saber si el govern municipal de Manacor té previst adoptar alguna mesura per tal d’evitar que es repetesquin aquests episodis tan desagradables, principalment, a l’hora de passejar pels carrers.

Pendents de conèixer la resposta de l’equip de govern, alguns episodis d’aquestes males olors podrien estar relacionades amb tasques de conreu, però que d’un temps a ara s’estan repetint amb massa assiduïtat.

El grup municipal d’El Pi també plantejarà dues noves preguntes en la mateixa sessió plenària. Una relacionada sobre el fet que ara com ara encara no s’hagi restablert la normalitat en totes les instal·lacions esportives del municipi, i una segona, relativa a saber en quina situació es troba la licitació de les obres previstes en els CEIP Ses Comes, del CEIP Sa Torre i del CEIP Simó Ballester.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com