Connect with us

Actualitat

La presumpta autora de l’assassinat de Manacor es nega a col·laborar amb els investigadors

La presumpta autora de l'assassinat de Manacor es nega a col·laborar amb els investigadors

La dona, que roman detinguda a la Comissaria de la Policia Nacional, està a l’espera de passar a disposició judicial

La presumpta autora de l’assassinat de la seva parella a Manacor no va voler aquest dijous participar en la reconstrucció dels fets, després que fos traslladada al domicili on tingueren lloc els fets en el carrer Sant Joan Baptista. També s’ha negat a col·laborar amb els investigadors del crim. Això si, el mateix dia de la seva detenció hauria reconegut haver estat ella l’autora de l’apunyalament, però també hauria afegit que ell l’hauria amenaçat prèviament.

L’home va ser trobat sense vida en l’escala de la finca on vivien, i a l’arribada dels sanitaris del 061 no es va poder fer res per reanimar-ho. L’informe preliminar de l’examen forense va determinar aquest dijous que l’home hauria mort dessagnat, a conseqüència de 4 ganivetades.

La dona havia denunciat a la seva parella l’any passat per un assumpte relacionat amb violència de gènere, si bé la denúncia va acabar sent arxivada. Per aquest motiu, no existia ordre d’allunyament.

Amics i familiars de la víctima han creat un perfil a les xarxes socials on demanen justícia per a ell. També neguen que fos una persona violenta. La dona, que roman detinguda a la Comissaria de la Policia Nacional, està a l’espera de passar a disposició judicial.

L’informe preliminar de l’examen forense va determinar aquest dijous que l’home hauria mort dessagnat, a conseqüència de 4 ganivetades

Foto:IB3.

Són tendència