Connect with us

Actualitat

Caterina Mas, “víctima d’una persecució injusta”, fa efectiva la seva renúncia en el Consell

Caterina Mas fa efectiva la seva renúncia en el Consell "per ser víctima d'una campanya de persecució injusta"

Jornada maratoniana en l’ens insular: El ple d’aquest dijous ha durat 10 hores

Jornada maratoniana la viscuda aquest dijous en el Consell de Mallorca. La sessió ordinària que s’iniciava a les 9.30 hores d’aquest matí s’ha prolongat fins a les 19.00 hores del capvespre. En l’ordre del dia figuraven moltes interpel·lacions per part dels grups de l’oposició als membres del govern insular.

L’últim punt de l’ordre del dia, consistia en donar compte de la renúncia de la consellera de Més per Mallorca, Caterina Mas, amb la finalitat de complir amb el codi ètic aprovat en el seu moment per la formació ecosobiranista. Mas haurà de ser jutjada per un delicte de presumpta prevaricació durant el seu mandat al capdavant de l’Ajuntament de Petra. El politic manacorí, Joan Llodrà, substituirà a la política de Petra.

La fins ara portaveu adjunta del grup insular de Més per Mallorca ha dirigit unes paraules al ple amb motiu del seu comiat que, segons ella, obeeix a una “campanya de persecució política injusta”. Ha destacat l’experiència i les satisfaccions personals que ha obtingut durant aquests últims sis anys treballant en el Consell de Mallorca en favor dels més necessitats. Ha lamentat també que la seva situació política hagi esquitxat indirectament al seu propi partit.

La presidenta, Catalina Cladera, li ha agraït la seva labor i dedicació durant tots aquests anys a la institució insular.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència