Connect with us

Actualitat

Algaida posa en marxa la “targeta moneder”

Algaida posa en marxa la "targeta moneder"

Va destinada a les famílies necessitades del municipi

L’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Algaida ha posat en marxa la “targeta moneder” mitjançant la qual atorga ajudes a les famílies necessitades del municipi, per tal que puguin fer front a la crisi causa per la Covid-19.

Les famílies usuàries de serveis socials que compleixen amb els requisits i informes pertinents i a més es comprometen a complir els plans de feina i seguiment del departament de Serveis Socials municipal, es beneficien d’aquestes ajudes, posades en marxa l’any 2011.

En aquest sentit, la regidora de Serveis Socials, Margalida Puigserver, explica que la novetat rau en el fet que fins ara es donaven uns vals de compra per bescanviar a un únic comerç d’alimentació i amb aquesta targeta moneder poden anar a qualsevol comerç del municipi , amb la qual cosa fomentem també les empreses d’aquí. A més a més, llevant el format dels vals i substituint-los per la targeta moneder, dignifiquem el servei i garantim l’anonimat de les famílies usuàries”.

Conecta Baleara #QuédateEnCasa con nosotros

Les targetes són carregades cada mes amb 60 euros i 30 per la resta d’integrants de la unitat familiar. Puigserver apunta que “de moment tenim pressupostat fins a dia 31 de desembre de 2020 però ho haurem d’allargar durant tot l’hivern que ve vistes les previsions que tenim d’aquesta crisi”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència