Connect with us

Actualitat

L’autòpsia determina que l’home assassinat a Manacor hauria rebut 4 ganivetades

L'autòpsia determina que l'home assassinat a Manacor hauria rebut 4 ganivetades

L’any passat, la dona va interposar una denúncia contra la seva parella per presumptes maltractaments que dies després va decidir retirar

Aquest dijous, li ha estat practicada l’autòpsia a l’home que presumptament hauria mort assassinat per la seva parella a Manacor, després d’una forta discussió entre tots dos. L’informe preliminar de l’examen forense ha determinat que l’home hauria mort dessagnat, a conseqüència de 4 ganivetades i no de 2 com s’hauria dit en un primer moment. Aquest hauria estat el fatal desenllaç d’una discussió que la parella hauria començat a l’interior del cotxe de la víctima i que hauria continuat en el pis on vivien. L’home hauria rebut les punyalades per l’esquena. La dona hauria justificat que va actuar en defensa pròpia.

Fonts de la recerca han confirmat que la dona, en 2019, va interposar una denúncia contra la seva parella per presumptes maltractaments. Una denúncia que poc després va ser retirada. Els agents encarregats del succés continuen investigant les causes que haurien provocat la discussió de la parella.

Foto: IB3.

Són tendència