Connect with us

Societat

Un dona mata a punyalades la seva parella a Manacor

Un dona mata a punyalades la seva parella a Manacor

Els fets van passar la nit d’aquest dimecres. La presumpta assassina està en dependències de la Policia Nacional a l’espera de passar a disposició judicial

Una dona de 31 anys ha estat detinguda per presumptament matar la seva parella a punyalades a Manacor, segons han informat fonts de la Policia Nacional.

La dona i la seva parella, de 33 anys, van discutir aquest dimecres a la nit. El cos de la víctima presenta diverses ferides d’arma blanca i la dona va ser detinguda com a presumpta autora de la mort. Es creu que el va apunyalar per l’esquena, segons les primeres informacions del succés.

La Policia està intentant determinar les circumstàncies del succés i si l’home va poder amenaçar la dona amb el ganivet abans del crim. L’avís es va produir cap a les 22.30 hores de la nit per part d’un veïnat de la zona que va alertar alarmat després d’escoltar una discussió de la parella. L’home va ser trobat sense vida a l’escala de l’edifici, i a l’arribada dels sanitaris de l’061 no es va poder fer res per salvar-li la vida.

La presumpta assassina està en dependències de la Policia Nacional a espera de passar a disposició judicial.

L’home, que hauria estat apunyalat per l’esquena, va ser trobat sense vida a l’escala de l’edifici on vivien

Són tendència