Connect with us

Esports

El Govern renova el patrocini amb el Conecta Balear CV Manacor

El Govern renova el patrocini amb el Conecta Balear CV Manacor

El conjunt manacorí rebrà una ajuda de 40.000 euros

La Consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, ha signat aquest dimecres els contractes de patrocini amb els distints clubs mallorquins patrocinats pel Govern: CB Imprenta Bahía San Agustín, Palma Futsal, Conecta Balear CV Manacor i l’Urbia Palma.

L’import del patrocini del Palma Futsal és de 60.000 euros, el CB Imprenta Bahía San Agustín rebrà 50.000 euros, Urbia Voley Palma percebrà 50.000 euros i Conecta Balear (Club Voleibol Manacor) rebrà 40.000 euros en concepte del patrocini.

El patrocini dels equips consisteix en obtenir un retorn mediàtic de la imatge de les Illes Balears i del Govern. La Conselleria entén que s’aconsegueix mitjançant la promoció del nom d’una localitat, illa o zona geogràfica de les Illes Balears, que haurà d’aparèixer en la denominació utilitzada per l’equip patrocinat, a més d’altres accions de difusió i publicitat, durant els partits disputats al llarg de la lliga regular de categoria estatal a la qual participin, així com a altres actes i competicions celebrats durant l’any 2020 amb presència de l’equip o club patrocinat.

Són tendència