Connect with us

Societat

Manacor i Sant Llorenç acullen els primers exàmens de la selectivitat

Manacor i Sant Llorenç acullen les primeres proves de la selectivitat

Més de 500 alumnes del Llevant prendran part durant 3 dies d’aquestes jornades per poder optar a la universitat

El Pavelló de Na Capellera a Manacor i l’Espai 36 de Sant Llorenç són els indrets escollits perquè a partir d’avui i durant els pròxims dies, més de 500 alumnes del Llevant puguin fer les proves de la selectivitat per poder aconseguir una plaça a la Universitat. Les instal·lacions de Manacor han reunit bàsicament alumnes de la capital del Llevant, mentre que a les instal·lacions de Sant Llorenç s’han concentrat alumnes d’Artà, Son Servera, Capdepera i del mateix municipi.

Les primeres proves s’han celebrat enmig d’estrictes mesures de seguretat per a protegir a alumnes i professors de la covid-19. El contagi no és una opció: els alumnes que han fet l’examen s’han desinfectat les mans abans d’entrar a les sales habilitades a aquest efecte, han ocupat taules col·locades respectant les distàncies de seguretat i han tingut posades les màscares fins que ha començat l’examen.

La primera jornada s’han celebrat sense incidències, però enmig d’estrictes mesures de seguretat per a protegir a alumnes i professors

Són tendència