Connect with us

Comunitat

Balears és el segon territori de l’estat amb els preus més elevats a l’hora de llogar un habitatge

Balears és el segon territori de l'estat amb els preus més elevats a l'hora de llogar un habitatge

Amb una mitjana de 1.425 euros al mes per a un immoble de 146 metres quadrats

Balears va ser segon territori de l’estat amb els preus més elevats a l’hora de llogar un habitatge el mes de juny passat. Aquest fet posa de manifest que els preus del mercat immobiliari van augmentar una mitjana de 2,2% en els últims sis mesos. Amb una mitjana de 1.425 euros al mes per a un immoble de 146 metres quadrats.

L’informe d’índexs del preu del lloguer elaborat per Pisos.com assenyala que aquest valor arreu de l’arxipèlag ha pujat un 6,4% respecte al preu per a llogar un pis al juny de 2019, la qual cosa suposa la sisena major pujada de preus en l’últim any en el conjunt de l’estat, segons aquest portal immobiliari.

Les Illes també van ser el mes passat, el segon territori amb la mensualitat més cara, només per darrere de Madrid, amb una mitjana de 1.772 euros al mes per habitatge llogat. En el cas concret de Palma, va ser el mes passat la quarta capital de província amb els preus més alts per a llogar un habitatge, amb un cost mitjà de 1.361 euros al mes per viure en un pis de 118 metres quadrats.

La capital balear va registrar el juny passat una pujada del cost de lloguer d’un habitatge del 1,73% respecte a desembre de 2019, i un augment del 0,28% respecte a fa un any.

Són tendència