Connect with us

Actualitat

Surt a licitació el projecte de millora de l’IES Capdepera

Surt a licitació el projecte de millora de l’IES Capdepera

Les obres preveuen la construcció d’una nova porxada pel centre, entre altres millores

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació de les obres de reforma de l’IES Capdepera. El projecte surt a licitació per gairebé 195 mil euros i un termini d’execució de 5 mesos.

Aquesta obra és una de les actuacions previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 (PIE 2016-2023). Un projecte que millorarà les infraestructures del centre i beneficiarà als actuals 520 alumnes.

Amb un pressupost de 194.974 euros i un termini d’execució de 5 mesos, surten a licitació les obres de millora del centre. Un  projecte de reforma que comprèn les actuacions següents:

– Enderroc i obra nova de la porxada situada al pati, entre la façana principal i el camí de la Mar.

– Es projecta una porxada formada per tres cobertes planes de formigó armat a diferents nivells, sobre 18 pilars.

– Es substituirà el paviment de la zona afectada i es reconduiran les aigües pluvials de la zona intervinguda.

Una vegada publicat en la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació de més de 194 mil euros, és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a les Illes Balears, que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència