Connect with us

Societat

Als 91 anys: Mor el compositor italià Ennio Morricone

Als 91 anys: Mor el compositor italià Ennio Morricone

Ha estat un dels grans compositors de la història del cinema i el creador, entre d’altres, de la banda sonora de ‘Cinema Paradiso’

El compositor italià Ennio Morricone ha mort als 91 anys en una clínica de Roma, a causa de les complicacions derivades d’una caiguda.

Morricone era un dels grans compositors del cinema i el seu nom signa algunes de les bandes sonores més recordades de la història: ‘El bo, el lleig i el dolent’. També és el compositor d’una altra joia del cinema: És Cinema Paradiso , de Giuseppe Tornatore, un autèntic cant d’amor al món del cinema. Va treballar a la indústria del cinema durant més de 70 anys, amb títols tan rellevants com La missió. Una altra de les bandes sonores més recordades d’Ennio Morricone és la d’ Els intocables d’Elliot Ness.

Morricone va treballar amb Quentin Tarantino. Gràcies a Los odiosos ocho, finalment va guanyar l’Oscar a millor banda sonora després de cinc nominacions, als 88 anys.

També va ser el creador de melodies històriques com la d’E.T., La guerra de les Galàxies, Superman, Indiana Jones, Jurassic Park i La llista de Schindler, entre d’altres.

Són tendència