Connect with us

Vist a les xarxes

Denuncien la proliferació de tendes de campanya a Cala Varques

Denuncien la proliferació de tendes de campanya a Cala Varques

Aquest tipus d’activitats estan terminantment prohibides en la zona

Dies de ple estiu i la platja de Cala Varques ja presenta els primers problemes de la temporada. Un usuari de les xarxes socials, s’ha mostrat molt crític amb el fet que aquest passat diumenge, dia 5, va poder comptar fins a 8 tendes de campanya instal·lades en la zona. Cal recordar, que aquests tipus d’activitats estan terminantment prohibides. El mateix usuari que ha denunciat els fets, també posa de manifest la brutícia espargida per la zona (especialment, botelles de plàstic buides), a més de denunciar la instal·lació d’un quiosquet. Lamenta que aquest tipus de situacions vagin repetint-se any rere any i que cap de les administracions competents en la matèria faci res per evitar-ho.

L’Ajuntament de Manacor ha manifestat en reiterades ocasions que, tal com estableix la llei, les úniques administracions que són competents per acabar amb les acampades il·legals i l’ocupació de les coves són la Conselleria de Medi Ambient, la Demarcació de Costes i el SEPRONA.

El Consistori si pot intervenir en el cas de la venda ambulant. Respecte a les acampades, la senyalització existent a la cala deixa clar que, entre moltes altres activitats, està prohibit acampar, deixar fems o botar a l’aigua des dels penya-segats.

Foto: Miquel Bovet.

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència