Connect with us

Societat

Davallada notable de les temperatures a Mallorca

Davallada notable de les temperatures a Mallorca

Entre 4 i 7ºC menys a molts punts del territori, respecte a les màximes registrades aquest passat dijous

Les temperatures màximes registrades aquest divendres a Mallorca han suposat un descens d’entre 4 i 7 graus a molts punts del territori, com ha estat el cas de Santa María, on la màxima ha estat aquest divendres de 26,6 °C enfront dels 33,5 °C d’ahir dijous, amb 6,9 graus de diferència en un dia.

A Binissalem la diferència de temperatura màxima ha estat de 5,3 graus d’un dia per a un altre, amb 28,8 °C de màxima aquest divendres, enfront dels 34,1 °C aconseguits el dijous, segons dades de l’Aemet a Balears.

Altres descensos significatius s’han donat a Porreres, amb 4,8 de diferència (dels 33,8 °C del dijous als 29 °C del divendres); a Llucmajor (de 33,4 °C a 29,3 °C). A Palma, en l’estació de la UIB, la diferència ha estat de 3,8 graus (dels 33,2 °C del dijous als 29,4 °C del divendres).

Per aquest dissabte estan previstos pocs canvis en les temperatures. El pronòstic a Mallorca, és d’intervals nuvolosos amb baixa probabilitat d’alguna precipitació feble, ocasional i aïllada amb tendència durant el capvespre. Temperatures amb pocs canvis o en descens.

D’altra banda, aquest divendres també ha estat ventós, amb ratxes màximes de 59 quilòmetres per hora a l’aeroport de Palma i 53 km/h a Capdepera.

Són tendència