Connect with us

Comunitat

7 nous positius a les Illes, 5 d’ells concentrats a Palma

Les UBS d'Algaida, Colònia de Sant Jordi, Sa Coma i Son Macià, entre d'altres, prendran mostres dels ciutadans per elaborar l'estudi de prevalença de la COVID-19 a Mallorca

A Balears hi ha 144 casos actius

En les darreres 24 hores s’han registrat 5 nous positius a les Illes, 5 d’ells a Mallorca (tot ells concentrats a Palma) i 2 a Eivissa. El total ja puja a 2.323 persones contagiades. D’aquestes, 144 tenen ara mateix la malaltia, són casos actius. Avui dimecres tampoc no hi ha hagut cap nova víctima i el total de morts a Balears es manté en 227.

Segons la Conselleria de Sanitat, el primer dels cinc casos de contagi confirmats a Palma va ser detectat la setmana passada, quan el pacient va acudir a un centre de salut amb símptomes compatibles amb el coronavirus. En constatar que era positiu, es va fer l’estudi de contactes. Es va trobar un altre positiu en una persona que conviu amb el pacient i altres tres persones, de diferents barriades de la ciutat.  Cap d’ells ha requerit hospitalització.

Aquest mateix dimecres, l’Hospital de Manacor confirmava que una veïnada del Llevant, que es trobava embarassada, va donar positiu per contagi. El mateix dia, el propi centre hospitalari ha confirmat que la dona va ser donada d’alta.

Són tendència