Connect with us

Comunitat

La reobertura de fronteres es nota amb força a Son Sant Joan

La reobertura de fronteres es nota amb força a Son Sant Joan

Només aquest dimecres s’han produït més de 300 operacions a l’aeroport de Palma i més de 500 en l’espai aeri de les Illes, segons el compte dels controladors aeris a Twitter

Els tres aeroports de Balears tenien previst operar aquest dimecres 303 vols, xifra que suposa un increment del 165% respecte al dia anterior, quan es van operar 133 vols a Palma, Eivissa i Maó, segons les xifres fetes públiques per Aena.

Aquestes dades difereixen dels aportats pel compte de @controladoresaereos en Twitter qui des de primera hora del dia anunciaven més de 300 operacions només en l’aeroport de Palma i més de 500 en l’espai aeri de les Illes.

Segons les xifres del gestor aeroportuari, en l’aeroport de Palma estaven previstes en el dia d’avui 210 operacions en total, que suposen un 147% més que les operades el dia anterior, ja que el dimarts van ser 85, amb arribades des d’Alemanya, Regne Unit i Dinamarca.

A Son Sant Joan s’esperaven aquest dimecres 107 arribades, de les quals 74 seran internacionals i 33 procedents d’altres territoris de l’estat; a més de 103 sortides.

Al marge del ball de xifres, la captura aportada pel compte de @controladoresaereos era bona prova del volum de vols que s’ha mogut aquest dimecres sobre bona part del territori balear.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència