Connect with us

Societat

Manacor signa un conveni per ajudar als autònoms

Manacor signa un conveni per ajudar als autònoms

El Govern es compromet a aportar 306.088,37 euros – calculat en funció del percentatge d’autònoms del municipi – i l’Ajuntament 150.000; en total, 456.088,37 euros

Aquest dimecres matí s’ha dut a terme la signatura del conveni entre la conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i l’Ajuntament de Manacor per dur a terme la posada en comú de recursos econòmics necessaris per ajudar els autònoms afectats directament per la COVID-19.
Segons el conveni signat, el Govern es compromet a aportar 306.088,37 euros – calculat en funció del percentatge d’autònoms del municipi – i l’Ajuntament 150.000; en total, 456.088,37 euros. Per altra banda, es crea una comissió de seguiment integrada per una persona nomenada per cadascuna de les administracions implicades.

El present conveni tindrà efecte des de la data de la seva signatura i fins a 31 de desembre de l’exercici 2022.

Per part de l’Ajuntament hi ha assistit el batle, Miquel Oliver, i la regidora d’Ocupació, Núria Hinojosa, per part de la conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball del GOBI hi ha assistit Vanessa Rosselló, directora general de Promoció Econòmica, Emprenedoria i Economia Social i Circular, i per part del Consell Insular hi ha assistit Gabriel de Hevia, Secretari Tècnic del Departament d’Hisenda i Funció Pública.

Segons Oliver “és el moment de posar-nos al costat dels autònoms del nostre municipis i de fer front a la crisi provada per la Covid-19 colze a colze”. “La reactivació econòmica del municipi depèn de totes i tots”, ha acabat.

Són tendència