Connect with us

Societat

La ràpida intervenció de la Policia Local de Manacor salva la vida a un nadó de pocs dies

La ràpida intervenció de la Policia Local de Manacor salva la vida a un nadó de pocs dies

Dues insuflacions d’aire per part d’un agent varen aconseguir reanimar a l’infant que presentava una parada cardiorespiratòria

Els fets van succeir ahir dilluns a les 20.06 hores del capvespre. L’112 va informar la Policia Local de Manacor que una dona es trobava molt alterada, donat que el nadó que l’acompanyava no respirava. Segons l’acta oficial, la Policia va trobar a la via pública una dona amb el seu fill de pocs dies de vida entre els braços, que semblava no respirar, i també un ciutadà que afirmava ser sanitari.

Els agents van exercir maniobres de respiració i administració d’oxigen, essent el sanitari el que posava el volum d’oxigen al manòmetre i qui finalment va aconsellar una ràpida evacuació al centre hospitalari. Els agents van decidir no esperar l’arribada de l’ambulància i acompanyar-los en vehicle policial. L’altre vehicle que s’havia apropat a l’escenari va obrir el pas fins a l’hospital de Manacor.

Segons l’acta oficial, la Policia va trobar a la via pública una dona amb el seu fill de pocs dies de vida entre els braços, que semblava no respirar

Durant el trajecte, un agent es va adonar que la màscara que duia el nadó li era grossa i no es podia ajustar, fet que provocà que el nadó deixàs de respirar. Amb tot, el policia que el vetllava va realitzar dues insuflacions d’aire que varen aconseguir reanimar-lo.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència