Connect with us

Actualitat

Bernat Muntaner, de Felanitx, guanya el concurs Aliments Tradicionals de les Illes Balears

El treball premiat ha estat “Les tàperes, un tresor gastronòmic i terapèutic quasi a l’oblit”

L’empresa Serveis de Millora Agrària i Pesquera de les Illes Balears (Semilla) ha lliurat el premi de la III edició del concurs Aliments Tradicionals de les Illes Balears, destinat a alumnes de primer curs de batxillerat i formació professional.

L’objectiu del concurs és implicar les noves generacions en l’estudi de la producció i l’elaboració dels aliments tradicionals per garantir la continuïtat d’uns elements fonamentals dins la cultura i l’activitat econòmica de l’arxipèlag. La producció i l’elaboració  dels aliments tradicionals generen ocupació i riquesa a les zones rurals, mantenen el medi ambient i el paisatge i abasten múltiples activitats, des de la producció fins al consum.

El guanyador d’aquesta edició ha estat Bernat Muntaner Barceló, amb el treball “Les tàperes, un tresor gastronòmic i terapèutic quasi a l’oblit”. La directora gerent de Semilla, Inmaculada Munar, ha lliurat el premi a aquest alumne de l’IES Felanitx: un xec de 600 euros per a l’alumne i un de 400 euros destinat a material escolar per al centre.

Són tendència