Connect with us

Societat

Balears en alerta per altes temperatures

Balears en alerta per altes temperatures

Principalment aquest dimarts i dimecres, però vius perquè divendres i dissabte es notarà una refrescada molt generalitzada

Aquest dimarts s’ha activat l’IGO del Meteobal per altes temperatures arreu de les illes. El mes de juny ens deixa amb força calor. Com sol ser habitual en aquests casos, es recomana beure molta d’aigua sense esperar tenir set, no faceu activitats que exigeixin un esforç físic important i també cal vigilar que els infants no juguin al sol.

Aquest dimarts s’estan registrant màximes entre els 30 i 36 °C. Les més altes, a l’interior i l’oest de Mallorca. De cara al dimecres, els termòmetres pujaran més i se superaran els 34 °C a Eivissa i Formentera i els 36 °C en diversos indrets de Mallorca.

Però a partir del dijous comença un descens de temperatures en el nord i est de les illes, que es notarà amb força el divendres i dissabte amb una refrescada general amb temperatures màximes molt per davall del normal en aquesta època de l’any. Les mínimes, en alguns punts de Mallorca, podrien caure fins als 16/17 graus.

Són tendència