Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament de Manacor decideix reprendre a Porto Cristo els plens presencials

L'Ajuntament de Manacor decideix reprendre a Porto Cristo els plens presencials

El saló d’actes no reuneix les mesures de prevenció i el govern municipal ha decidit traslladar la convocatòria del mes de juliol al nucli costaner

Després que les últimes sessions plenàries hagin hagut de celebrar-se de manera telemàtica, de cara al mes de juliol, el Consistori de Manacor té intenció de reprendre la celebració dels plens municipals de manera presencial, però amb alguns canvis significatius donades les circumstàncies excepcionals del moment. Aquesta convocatòria, que encara no s’ha dut a terme de manera oficial, i que a priori podria celebrar-se el pròxim dia 13 de juliol, no tindrà lloc en el saló d’actes del Consistori, com sol ser habitual. El protocol de seguretat i prevenció que s’ha establert durant aquest període de l’anomenada “nova normalitat”, exigeix que aquestes convocatòries es duguin a terme en llocs prou espaiosos i que permeti que els assistents puguin guardar una distància mínima d’un metre i mig entre ells.

El govern municipal des de fa setmanes vènia estudiant diferents recintes municipals que permetessin acollir la celebració del pròxim ple municipal. Finalment, s’ha decidit que la sessió plenària es dugui a terme en les dependències que acullen la Junta de Districte de Porto Cristo, al carrer Gual.

Aquesta decisió pot interpretar-se com una picada d’ullet de l’actual equip de govern cap al nucli costaner. AIPC ve denunciant en aquests últims mesos la deixadesa del nucli per part de l’Ajuntament de Manacor. L’última polèmica es va viure a principis de mes quan la platja urbana de la zona va haver de ser tancada temporalment al bany per un abocament de residus a l’aigua. La mesura va provocar les protestes de veïnats i usuaris.

Són tendència